Tuesday, June 25, 2013
Hakkliharoog
Väga kiire ja maitsev vaheldus muudele hakklihatoitudele.
Vaja läheb:
1 keskmine sibul
4 küüslauguküünt
3 porgandit
3 sellerivart
500g kvaliteetset veisehakkliha
4-8 spl sojat
oliivõli
rosmariini
1 tl liha üldmaitseainet
Valmistamine:
Pane hakkliha pannile, lisa rosmariin, pipar ja natuke soola ja oliiviõli. Prae, kuni hakkliha on valmis. Seejärel lisa viilutatud sibul ja tükeldatud küüslauguküüned. Viiluta porgand ja seller ja lisa pannile. Lisa sojakaste ja lihamaitseaine. Jälgi, et porgandid ei läheks liiga pehmeks.
Kõrvale serveerimiseks:
Mundris kartulid
Pese kartulid puhtaks. Tee noaga täkked sisse ja kuivata ära.
Pane15-minutiks mikrolaineahju. Seejärel võta välja,lõika pooleks
ja raputa soola ja pipra ja rosmariiniga üle. Pane 10ks minutiks 200 kraadisesse ahju.
Kaunistamiseks võib kasutada ka hapukoort.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment