Minu lemmikretsept, mida olen korduvalt teinud ja mille sain jällegi Angelika blogist.
50g või
0.5 pakki Digestive küpsisid
750 g Toorjuust(parim on Philadelphia)
3 tk Muna
1 purk magus kondenspiim(390g)
Purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega segi ja pane koogivormi põhja. Suru lusikapõhjaga põhi tihedaks.
Vahusta toasoe toorjuust, lisa ükshaaval (toasoojad) munad, sega segi ja lisa kõige lõpus kondenspiim. Vala juustukoogi sisu koogipõhjale.
Küpseta 160-kraadises ahjus 45 minutit(Valisin alt ja pealt küpsetuse ilma ventilaatorita ja kook oli ahjus alt teisel kõrgusel). Juustukook armastab küpseda tavapärasest niiskemas keskkonnas, mistõttu aseta küpsetamise ajaks ahju ka veega täidetud anum. Lase koogil esmalt ahjus jahtuda (lülita ahi välja ja jäta uks paokile) ning pärast toatemperatuurini tahenemist hoia kooki külmkapis.
No comments:
Post a Comment